Kleintje Sneekweek Stappersavond

  Datum: 26 mei 2017       Vanaf 21:30 uur

Op vrijdagavond 26 mei organiseert de Stichting Uit in Sneek het evenement Kleintje Sneekweek. Kleintje Sneekweek, ook wel ‘de Stappersavond van Sneek’ genoemd, wordt ieder jaar op de vrijdagavond na Hemelvaartdag georganiseerd. Dit muzikale rondje langs de 14 deelnemende horeca etablissementen met live muziek is snel gemaakt, want de entree is gratis!

Vanaf Hemelvaartsdagknokken jaarlijks rond de 300 schippers tijdens de Kleine Sneekweek vier dagen met hun bemanning in 20 klassen om de hoogste zeil-eer. Maar zoals bekend gaat het in de Sneekweek, ook in de kleine, niet alleen om de eer. De sfeer is minstens zo belangrijk. Daarom ook is het traditioneel op de vrijdag van de Kleine Sneekweek, 26 mei, de stappersavond, in het centrum van Sneek feest. Live muziek, biertje drinken en gezelligheid. Kortom Kleintje Sneekweek!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Kleintje Sneekweek Stappersavond

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.