Koeknuffeldag bij Boerderijrecreatie

  Start datum: 29 april 2017 - Eind datum: 5 augustus 2017       Vanaf 09:30 uur

Heerlijk en relaxt koeknuffelen met een Friese koe. Dat kan bij Boerderijrecreatie. Leuk voor de koe, maar ook voor jou, want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens. Je kunt je dan ook helemaal overgeven aan Sjoukje, Hiltsje, Baukje, Bertha of Sytske.

De koeknuffeldagen zijn speciaal georganiseerd voor individuele deelname of kleine groepen.
Eerst is er een koffie/thee buffet met Friese Oranjekoek en een drankje. Daarna ga je verkleed in boerenkleding de koeien knuffelen. Eerst ga je langs de kalfjes, de stier, de pinken en daarna kun je de grote koeien koe- knuffelen. Je kunt zelf foto’s maken, maar ook de medewerkers willen dat voor je doen. Is het prachtig mooi weer, neem dan zwemkleding mee, want het Tjeukemeer ligt naast de deur. Lees meer op de website of facebookpagina van Boerderijrecreatie, want er is zoveel te doen op deze boerderij!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Koeknuffeldag bij Boerderijrecreatie

Pin A&A Recreatie

  Echtenerbrug

A&A Recreatie


Meer info

Pin Hotel Het Tjeukemeer

  Delfstrahuizen

Hotel “Het Tjeukemeer” met appartementen vindt u in het rustige en vriendelijke dorp Delfstrahuizen in de provincie Friesland. Het hotel ligt direct aan het Tjeukemeer en is voorzien van een groot terras. Alle hotelkamers...


Meer info

Pin BoerderijRecreatie.nl

  Delfstrahuizen

Kamperen bij Boer Bart aan het Tjeukermeer. Onze boerderijcamping in Friesland ligt op steenworp afstand van het Tjeukemeer waar je heerlijk kunt zwemmen en vissen en genieten van de ondergaande zon . Vanaf de...


Meer info

Pin Watersportbedrijf Turfskip

  Echtenerbrug

Jachthaven


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.