Komische rondleiding door gevangenis de Blokhuispoort

  Datum: 28 april 2017       Vanaf 14:00 uur

Loop en lach mee, met deze theatrale rondleiding en maak kennis met twee eeuwen gevangenishistorie in hartje Leeuwarden.

In 1974 ontsnapt Meesterkraker Aage M. uit de Blokhuispoort in Leeuwarden. Cipiers Waakstra & De Weg weten er alles van en vertellen over de Blokhuispoort en zijn bewoners. Denkt u net als Aage M. te kunnen ontsnappen? Bent u net zo gehaaid en knoopt u lakens als de beste? Loop en lach mee, maak kennis met twee eeuwen gevangenishistorie in het hart van culturele hoofdstad Leeuwarden. Deze theatrale rondleiding is educatief, indrukwekkend en verrassend vermakelijk. Reeds velen zijn u voorgegaan. En dikwijls kwam men weer terug.


« Bekijk alle evenementen

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.