Konag/Jumbo tuigpaardmiddag

  Datum: 3 juni 2017       Vanaf 13:00 uur

De Friese tuigpaarden mogen hun kunnen tonen op deze tuigpaardmiddag. Er is ook dit jaar weer een limietklasse, Ereklasse, damesklasse, tweespanrubriek, jeugdrubriek onder begeleiding van een ervaren rijder en de zadelrubriek. Als laatste zal ook de prijs der besten weer verreden worden. Alle nummer 1 en 2 uit voorgaande enkelspanrubrieken mogen het dan tegen elkaar opnemen. Ook dit jaar is er weer een springkussen voor de kinderen!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Konag/Jumbo tuigpaardmiddag

Pin Hajé hotel Joure

  Joure

Sfeervol restaurant, een gezellige bibliotheek en een overdekte binnentuin..


Meer info

Pin B&B Klaar

  Joure

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche. Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van...


Meer info

Pin Landhotel Legemeer – Hampshire Classic

  Legemeer

Locatie Talrijke meren, uitgestrekte weilanden en pittoreske dorpen. Het natuurschoon in Friesland is overweldigend. Hier komt u echt tot rust! Midden tussen de Friese meren en even buiten het bekende watersport dorp Langweer ligt...


Meer info

Pin Vakantiehuis Langweer Friesland

  Sint Nicolaasga

Vakantiehuis Langweer in Friesland Het comfort van een hotel... de privacy van een vakantiehuis! Kom wandelen, fietsen, varen, zwemmen of golfen!


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.