Kruidenwandelingen Moeder Aarde

  Datum: 29 maart 2017       Vanaf 11:17 uur

Moeder Aarde laat je kennismaken met geneeskrachtige planten die je kunt gebruiken om natuurlijk gezond te blijven, of worden.

Moeder Aarde laat je kennismaken met geneeskrachtige planten die je kunt gebruiken om natuurlijk gezond te blijven, of worden. We weten dat ons lichaam is opgebouwd uit de elementen van Moeder Natuur; het is dan ook bijna logisch dat we bij een lichamelijk ongemak de remedie om weer gezond te worden in de natuur kunnen vinden. Een van die remedies zijn geneeskrachtige kruiden.
Het is de bedoeling de wandelaar tijdens een kruidenwandeling inzicht te bieden in de werkzaamheid van geneeskrachtige planten: welk deel van een desbetreffende plant kun je gebruiken, waarvoor gebruik je het, hoe werkt het, en in welke vorm: thee, olie, zalf, of tinctuur?
Er zal tijdens de wandeling gepoogd worden om op al deze vragen een antwoord te geven

« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Kruidenwandelingen Moeder Aarde

Pin Camping De Waps

  Oudemirdum

Camping ?De Waps? Oudemirdum Rustiek kamperen in Gaasterland, met haar bos, water en weide. Midden in hartje Gaasterland, grenzend aan natuurgebied van staatsbosbeheer vind u Camping ?De Waps? ?De Waps? heeft vrijstaande met gras...


Meer info

Pin Camping De Bosrand Oudemirdum

  Oudemirdum

Camping de Bosrand is gelegen in het glooiende Gaasterlandse landschap met bos, water en Elfstedenroute. Comfort kampeerplaatsen met speelgelegenheden voor kinderen. Verhuur: Nieuwe chalets voor 4 personen. Comfortabel genieten in een verrassend mooi gebied.


Meer info

Pin Camping Rijsterbos

  Rijs

Camping Rijsterbos is een ANWB – camping en aangesloten bij de Recron. De totale oppervlakte bedraagt ca. 5,5 ha. Dit laat zich verdelen in 190 plaatsen, waarvan 130 vaste- en seizoenplaatsen en 60 toeristenplaatsen....


Meer info

Pin Hotel Restaurant Boschlust

  Oudemirdum

Hotel Restaurant Boschlust , gelegen in het mooie Gaasterland.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.