Kruidenwandelingen olv. gids

  Datum: 25 maart 2017       Vanaf 14:34 uur

Bij voldoende deelname zijn er vanaf april t/m september iedere week op dinsdag- en donderdagavond kruidenwandelingen olv. een gids over geneeskrachtige planten en kruiden die zomaar om ons heen groeien.

Bij voldoende deelname zijn er vanaf april t/m september iedere week op dinsdag- en donderdagavond kruidenwandelingen olv. een gids over geneeskrachtige planten en kruiden die zomaar om ons heen groeien.Want wat we nodig hebben is altijd dichtbij. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur en beginnen steeds om 19.00 uur. Verzamelplek is bij de ingang van de Staatsbosbeheer Alddyksgat aan de Skuniadijk in Bakhuizen. Het is ook mogelijk om voor groepen een afspraak op een ander tijdstip te maken. 


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Kruidenwandelingen olv. gids

Pin Camping De Bosrand Oudemirdum

  Oudemirdum

Camping de Bosrand is gelegen in het glooiende Gaasterlandse landschap met bos, water en Elfstedenroute. Comfort kampeerplaatsen met speelgelegenheden voor kinderen. Verhuur: Nieuwe chalets voor 4 personen. Comfortabel genieten in een verrassend mooi gebied.


Meer info

Pin Camping Rijsterbos

  Rijs

Camping Rijsterbos is een ANWB – camping en aangesloten bij de Recron. De totale oppervlakte bedraagt ca. 5,5 ha. Dit laat zich verdelen in 190 plaatsen, waarvan 130 vaste- en seizoenplaatsen en 60 toeristenplaatsen....


Meer info

Pin Recreatiepark De Wite Burch

  Bakhuizen

Prachtige familiecamping op toplocatie in Gaasterland.


Meer info

Pin Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen

  KOUDUM

Hotel Galamadammen heeft ruime hotelkamers, restaurant en een terras aan het water. Overnachten aan het water, ontdek de unieke mogelijkheden die het hotel, maar ook zeker de omgeving bieden. Het hotel beschikt over 45...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.