Lammetjesdag

  Datum: 15 april 2017       Vanaf 10:00 uur

Dit jaar wordt er voor de derde keer een lammetjesdag georganiseerd door Buurtvereniging De Mieden uit Surhuizum. Nieuw is de lokatie: Blotevoetenhof

Lammetjesdag is een gezellig gezinsuitje op de grens van Friesland en Groningen. Kinderen krijgen de unieke kans om heerlijk te knuffelen met de lammetjes, een kalfje te voeren of een ritje op de pony te maken. Ze kunnen ook knutselen, op een quad meerijden, zich laten  schminken en de hele dag spelen. De volwassenen maken intussen een rondje over de markt met allerlei overheerlijke streekproducten, zelfgemaakte artikelen en lokale bijzonderheden. Om even bij te komen kan er genoten worden van een hapje, drankje en live bluegrass muziek.
Het doel is om geld in te zamelen voor groot onderhoud aan het historische buurtgebouw uit 1928 in de Surhuizumermieden. Een groot aantal vrijwilligers zet zich in om kinderen, ouders, grootouders en buurtgenoten een gezellige dag te bezorgen. Dus een bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, bijvoorbeeld door het kopen van lootjes.
Nieuw is de lokatie: Staatsbosbeheer Groningen stelt terreinen beschikbaar in Opende, vlakbij het blotevoetenpad.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.