Leeuwarden Street Art Tour

  Datum: 27 maart 2017       Vanaf 02:49 uur

Leer de stad kennen tijdens de Leeuwarden Street Art Tour.

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Onder Street art vallen diverse illegaal en legaal aangebracht kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. Tijdens deze wandeling zullen we ook oude muurreclames laten zien.

De stadswandeling begint om 15:00 op het Oldehoofsterkerkhof naast de scheve toren Oldehove. De stadswandeling duurt ongeveer twee uur. Bij voldoende belangstelling maken we een Nederlandse en Engelstalige groep.

De Leeuwarden Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kan je aan het einde de gids een contributie geven. Aanmelden is niet verplicht, maar kan d.m.v. het contactformulier op de website in te vullen. Er is plaats voor maximaal 20 personen, dus wacht niet te lang, want vol is vol.

Groepen vanaf 8 personen kunnen de Street Art Tour exclusief boeken voor eigen gezelschap.
De wandeling is dan ook op andere dagen mogelijk, uitgezonderd van zondag.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Leeuwarden Street Art Tour

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Pin Oranje Hotel Leeuwarden- Hampshire Eden

  Leeuwarden

Het Oranje Hotel – Hampshire Eden is hét stadshotel van Leeuwarden.


Meer info

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.