Leeuwarder ontdekkingstour voor Singles

  Datum: 8 april 2017       Vanaf 10:30 uur

Stadswandeling voor singles die begint met het bekijken van de stad vanaf de Achmeatoren.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en straks in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Ook is de stad bekend van de Elfstedentocht en het Nassau verleden.

Voor onze ontdekkingstour spreken we af om 10.30 uur bij de Achmeatoren, het hoogste gebouw van Leeuwarden. De Achmeatoren is namelijk 114,6 meter hoog en heeft 26 verdiepingen. Dat je een prachtig uitzicht hebt, behoeft geen nadere uitleg!

We gaan met de lift de lucht in om van het uitzicht te genieten. Zo’n half uurtje later staan we weer met beide beentjes op de grond en wandelen we richting die andere beroemde toren in Leeuwarden, die ons aan Pisa doet denken: de scheve Oldehove, gebouwd in 1529. Maar eerst een kopje koffie/ thee in een prachtige theesalon bij de Princesshof. We zitten dan naast de Oldehove, waar de gids ons om 12 uur komt ophalen voor de rondleiding om ons de mooiste plekjes van Leeuwarden te laten zien.

Voor meer informatie en aanmelden zie de website

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.