Lekker Sneek; het culinaire evenement

  Datum: 2 juli 2017       Vanaf 12:00 uur

Op (koop)zondagmiddag 2 juli organiseert Stichting Uit in Sneek weer het succesvolle culinaire evenement Lekker Sneek. Tussen 12.00 en 18.00 uur kunnen bezoekers van het evenement in Sneek dit jaar op de Markstraat genieten van allerlei lekkers van verschillende Sneker horecabedrijven.

Koopzondag
Een uitstekende gelegenheid om een middagje shoppen op deze koopzondag te combineren met het beste op culinair gebied in Sneek, waar de Marktstraat omgetoverd wordt tot kleine pop-up restaurants. Dit evenement staat altijd garant voor een gezellige middag uit voor jong en oud. Zo genieten de bezoekers niet alleen van lekkere versnaperingen, maar ook van live muziek en straattheateracts en vermaken de kinderen zich op het grote Waterpoort springkussen van de Verening van Sneeker Zakenlieden.

Straatacts
Sinds een paar jaar wordt Lekker Sneek omlijst door straattheateracts. Zo zal deze zondag pizzabezorger Luigi ten tonele verschijnen en de bezoekers van zowel Lekker Sneek als het winkelend publiek in de maling nemen…. Met een hoop komische misverstanden probeert signor Luigi zijn pizzabestelling te bezorgen….of dat helemaal goed lukt….? Aanschouw het maar zelf!

Wisseltrofee
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Take Two. Ook zal Afslag Sneek, de slagwerkgroep van Advendo, een optreden verzorgen en neemt het publiek mee in de wereld van percussie en ritme. In de loop van de middag reikt de jury de prijs uit aan één van de deelnemende horecaondernemers en die mag het komende jaar met de eer ‘het lekkerste van Lekker Sneek’ strijken en de daarbij behorende wisseltrofee een jaar in bezit houden.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Lekker Sneek; het culinaire evenement

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.