Lekker Sneek Wintereditie

  Datum: 10 december 2017       Vanaf 12:00 uur

Horeca-ondernemers uit Sneek bieden hun winterspecialiteiten aan het publiek aan in een gezellige winterse sfeer tijdens de Lekker Sneek wintereditie. Ook is het koopzondag en zal het Grootzand zijn jaarlijkse Kerstmarkt houden.

Lekker Sneek wintereditie zal plaatsvinden rond de Wip en de Marktstraat.

Er is veel muziek aanwezig: een zingende kerstman, kerstkoren en heel veel andere kerstmuziek. Natuurlijk ontbreekt de kerstman en een levende kerststal niet, en kunt u genieten van het ontsteken van de kerstboom.

Kerstbomen, sneeuw, verwarmde tenten voor het publiek en een levende Kerststal zijn de steekwoorden waar het om draait.

Lekker Sneek Wintereditie wordt georganiseerd door stichting Uit in Sneek in samenwerking met Sneek Promotion.

Lekker Sneek Wintereditie is i.c.m. Koopzondag.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Lekker Sneek Wintereditie

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.