Lenteconcert door NNO – Trio met hobo, hoorn en piano

  Datum: 11 maart 2017       Vanaf 16:00 uur

Klassiek Lenteconcert in de St. Hippolytuskerk in het bos van Olterterp (bij Beetsterzwaag) door het NNO - Trio met hobo, hoorn en piano.

Klassiek Lenteconcert door NNO – Trio met hobo, hoorn en piano in Olterterp bij Beetsterzwaag.
Frank Mulder, hobo, Frank Brouns, hoorn, en Elena Malinova, piano, zijn professionele musici, allen lid van het NNO-orkest, en spelen kamermuziek van o.a. Bowen, Reinecke, Saint-Saens en Britten. Het NNO (Noord-Nederlands Orkest) is in Beetsterzwaag en omstreken vooral bekend van het Zomerconcert in de tuin van Lauswolt, waar een groot orkest een nog groter publiek van 1500 mensen jaarlijks op een buiten-concert trakteert. Minder bekend zijn de NNO-kamermuziek-ensembles. Deze worden door de orkestleden gevormd. Zij geven daarmee kleine concerten in onze regio. van het symfonisch repertoire in de grote concertzalen ook kamermuziek te kunnen spelen met een klein ensemble in intiemere locaties zoals een kerkje. En voor ons, het publiek, is het een mooie gelegenheid c en horen spelen. Na afloop van het concert wordt een ‘high wine’ georganiseerd in Restaurant “Het Witte Huis” op loopafstand.


« Bekijk alle evenementen

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.