Lentemarkt

  Datum: 21 mei 2017       Vanaf 10:00 uur

Op zondag 21 mei a.s. vind voor de 6de maal de "Lentemarkt" in Oudehaske plaats.

Deze keer wordt de markt georganiseerd voor de St.Jetty van Aalsum. Deze stichting geeft kinderen uit de krottenwijken in Pereira, Colombia kans op een toekomst in hun geboorteland. Zij doet dit door het geven van onderwijs en een financieel adoptieplan.
Op deze markt een grote diversiteit aan kramen. U vindt er o.a. brocante, huis-en tuindecoratie en Colombiaans fruit. Maar ook op het gebied van persoonlijke verzorging en lekkernijen is er een ruime keuze. Op het terras serveren wij koffie met iets lekkers en voor de kinderen zijn er workshops.
U bent van harte welkom, bij de familie Broersma, Lange Ekers 11 te Oudehaske, op zondag 21 mei van 10 tot 16 uur. De entree is gratis!
Onder meer het standgeld en de terrasopbrengsten komen ten goede aan de projecten van de stichting (www.jettyvanaalsum.com)
.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.