Martin de Jong

  Datum: 23 maart 2017       Vanaf 07:14 uur

Schilderijen en tentoonstellingen

In Atelier Martin de Jong kunt u diverse workshops volgen. Er zijn verschillende programma’s waaruit u kan kiezen. Heeft u specifieke wensen, dan kan er in overleg een workshop op maat worden gepland. De introductie begint met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij, terwijl kunstenaar Martin de Jong het programma van de dag of dagdeel met u doorneemt.
Daarna start vervolgens het creatieve gedeelte in het atelier of plain air. Na afloop is er de mogelijkheid voor een glaasje wijn en passende lekkernijen.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Martin de Jong

Pin Camping Rotandorp

  Noordwolde

Kleinschalige gezellige camping op de grens van Friesland Drenthe en Overijssel. Ideaal startpunt voor fietsers en wandelaars om het afwisselende landschap te verkennen. Met 3 km afstand een recratieplas met zandstrand en een verwarmd...


Meer info

Pin Van der Valk Hotel Wolvega

  Wolvega

Hotel van der Valk Wolvega-Heerenveen ligt aan de snelweg A32, tussen Steenwijk en Heerenveen en op een half uur rijden van Leeuwarden.


Meer info

Pin Bed & Breakfast De Opstap

  Noordwolde

U bent welkom in B&B De Opstap, dat is gevestigd in het voormalige café van Noordwolde-Zuid. De Opstap heeft een verleden. Het pand is gebouwd als café, nadat het voormalige café op die locatie...


Meer info

Pin Holland Inn

  Wolvega

Schitterende natuurgebieden en in het hart van de Lindevallei ligt onze gastvrije Hotel Holland Inn. De vriendelijke en gemoedelijke sfeer zorgen ervoor dat iedere gast er zich snel thuis zal voelen voor een kort...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.