MOOI Sneek

  Start datum: 1 april 2017 - Eind datum: 2 april 2017       Vanaf 08:02 uur

Mooi Sneek is het event op het gebied van mode & beauty, food en shoppen. Dit jaar met een culinaire shoproute en een roze loper event en speciale aanbiedingen voor het nieuwe zomerseizoen!

CULINAIR SHOPPEN

Op zaterdag 1 april geniet je van 16.00 tot 19.00 uur bij Mooi Sneek van diverse lekkernijen tijdens het ‘culinaire shoppen’. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door diverse Sneker horecagelegenheden of spijswinkels. Na een aankoop kan je terecht in één van deze spijswinkels of horecagelegenheden voor een gezamenlijke actie. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de roze loper en feestelijk ballonnen voor de deur. 

ROZE LOPER EVENT

In de kleur van de huisstijl van Mooi Sneek wordt op zondag 2 april een ‘roze loper event’ georganiseerd, met een knipoog naar ‘de rode loper’. Tijdens deze koopzondag (van 12.00 tot 17.00 uur) presenteren mannequins van de deelnemende winkels tussen 14.00 tot 16.00 uur de laatste modetrends of presenteren een productpresentatie op een ludieke manier op de roze lopers. Deze roze lopers zijn verdeeld door het centrum bij de deelnemende winkels en worden gecombineerd met verschillende leuke winkelacties. Bezoekers kunnen zich ook laten inspireren door de verschillende hotspots op het gebied van beauty, lifestyle en food.

 

BEN JIJ HET SNEKER NEXT TOPMODEL?

Voorafgaand aan dit weekend wordt er een online verkiezing voor De Sneker Next Topmodel gestart. De geselecteerden worden na een voorselectie avond op zondag 2 april ingezet op de roze lopers en beoordeeld door een deskundige jury. De winnaar wint en mannequinopleiding bij een gerenommeerd modellenbureau en mogelijk kun je daarna ook ingezet worden als mannequin/model.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van MOOI Sneek

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.