Muziekavonden met live-optredens

  Datum: 30 maart 2017       Vanaf 18:37 uur

De activiteitencommissie Oudemirdum organiseert deze zomer weer diverse muziekavonden met live-optredens op het podium in het centrum van Oudemirdum.

De activiteitencommissie Oudemirdum organiseert deze zomer weer diverse muziekavonden met live-optredens op het podium in het centrum van Oudemirdum. Kom luisteren en genieten!

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Muziekavonden met live-optredens

Pin Bed & Breakfast Rijsterbosch

  Rijs

In een meer dan 100 jaar oud landhuis realiseren wij dit jaar een luxe B&B. Vanaf eind maart 2014 heten wij u van harte welkom om te komen overnachten in onze monumentale bed &...


Meer info

Pin Hotel Restaurant Boschlust

  Oudemirdum

Hotel Restaurant Boschlust , gelegen in het mooie Gaasterland.


Meer info

Pin Camping De Bosrand Oudemirdum

  Oudemirdum

Camping de Bosrand is gelegen in het glooiende Gaasterlandse landschap met bos, water en Elfstedenroute. Comfort kampeerplaatsen met speelgelegenheden voor kinderen. Verhuur: Nieuwe chalets voor 4 personen. Comfortabel genieten in een verrassend mooi gebied.


Meer info

Pin Camping Rijsterbos

  Rijs

Camping Rijsterbos is een ANWB – camping en aangesloten bij de Recron. De totale oppervlakte bedraagt ca. 5,5 ha. Dit laat zich verdelen in 190 plaatsen, waarvan 130 vaste- en seizoenplaatsen en 60 toeristenplaatsen....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.