Nederlands Kamerkoor –

  Datum: 30 maart 2017       Vanaf 08:36 uur

Daniel Reuss, inspirerende kracht achter Cappella Amsterdam, dirigeert het Nederlands Kamerkoor. Een ontmoeting tussen twee totaal verschillende klankculturen, in een concertprogramma waarin de bijzondere kracht van Amerikaanse componisten wordt belicht. Zoals in een schitterende werk van David Lang, dat de Pulitzerprijs voor muziek won.

Het moest er eens van komen, daar was iedereen het over eens: Daniel Reuss, de dirigent en artistiek leider van Cappella Amsterdam, voor het Nederlands Kamerkoor. Een ontmoeting tussen twee totaal verschillende klankculturen. Een spetterende samenwerking met deze Nederlandse grootmeester in een programma waarin de magie en de speelse kracht van de Amerikaanse componisten volop belicht wordt, zoals in het schitterende Little Match Girl Passion (Een passie op het Meisje met de Zwavelstokjes) van David Lang, dat de Pullitzer Price for Music won.
•Dit concert maakt deel uit van een vierluik: In Engelse kringen (22 oktober), In Vlaamse kringen (19 november), In Amerikaanse kringen (25 februari), In Scandinavische kringen (12 april)
•20.00 uur Voorprogramma door het kamerkoor Hortus Vocalis. Zij zingen drie werken van Whitacre (Sleep, This Marriage en The Lily).


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Nederlands Kamerkoor –

Pin Bed en Breakfast Bij de Waagsbrug

  Leeuwarden

Of je nu een paar dagen vakantie viert in Leeuwarden, een zakelijke afspraak hebt in of rond Friesland, of gewoon op onderzoek wilt in een voor jou nog onbekende omgeving, Bed & Breakfast Bij...


Meer info

Pin Hotel Cafe ’t Anker

  Leeuwarden

Hotel Cafe ’t Anker is een budgethotel dat gevestigd is in 4 karakteristieke herenhuizen.Het hotel bevindt zich midden in het prachtige centrum van Leeuwarden en biedt zowel goedkopere als duurdere kamers, allemaal met gratis...


Meer info

Pin Oranje Hotel Leeuwarden- Hampshire Eden

  Leeuwarden

Het Oranje Hotel – Hampshire Eden is hét stadshotel van Leeuwarden.


Meer info

Pin B&B De Lyndenhof

  Leeuwarden

Verblijven in het historische adellijke stadshuis gastenverblijf ‘de Lyndenhof’ in hartje Leeuwarden Het gastenverblijf de Lyndenhof is ingericht voor langdurig verblijf. Aangenaam werken en prettig rusten midden in de binnenstad van Leeuwarden. Draadloos internet...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.