Noorderkerkzaal: Johnny Mars

  Datum: 27 mei 2017       Vanaf 15:00 uur

Zanger en harmonica virtuoos Johnny Mars wordt begeleid door ons Northern European Jazz Orchestra, onder leiding van Kurt Weiss. Een interessante cross over tussen de Blues & Jazz die opgezet is voor een breder publiek.

Het repertoire bestaat uit onder andere nummers van B.B. King, Ray Charles, Johnny Mars en bekende bluesstandards.

De Amerikaanse blueslegende Johnny Mars bespeelt zowel de mondharmonica als de chromatische mondharmonica als geen ander. Ook de stem van Johnny is precies wat er van een legendarische bluesheld verwacht mag worden.

Samen met The Northern European Jazz Orchestra brengt Johnny Mars een programma waarin de blues en jazz samenkomen. Onvervalste bluesklassiekers worden afgewisseld met bijvoorbeeld een inspirerende uitvoering van Summertime, waarin de jazzy kant van Johnny wordt belicht.

EXTRA:

Overdag, voorafgaande aan het concert is er een educatief programma met workshops! Op vertoon van je concertticket heb je gratis toegang tot de workshops. Wil je alleen deelnemen aan de workshops koop dan je ticket voor € 7,50 bij ons online. Informatie over de workshops volgt.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 EE
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Noorderkerkzaal: Johnny Mars

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.