Open Kerk

  Datum: 27 maart 2017       Vanaf 18:20 uur

Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 is de Doopsgezinde vermaning aan de Midstraat open en voor iedereen vrij toegankelijk. Ds. S. v.d. Linden is dan aanwezig en is beschikbaar voor vragen of een gesprek. Ook mensen die alleen het historische kerkgebouw willen bezichtigen zijn van harte welkom. In de zomermaanden, tijdens “Tsjerkepaad” is de Doopgezinde kerk elke zaterdag open voor bezichtiging.

Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 is de Doopsgezinde vermaning aan de Midstraat open en voor iedereen vrij toegankelijk. Ds. S. v.d. Linden is dan aanwezig en is beschikbaar voor vragen of een gesprek. 
Ook mensen die alleen het historische kerkgebouw willen bezichtigen zijn van harte welkom.
In de zomermaanden, tijdens “Tsjerkepaad” is de Doopgezinde kerk elke zaterdag open voor bezichtiging. 

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Open Kerk

Pin Hotel Herberg Joure

  Joure

Welkom! De sfeer van Herberg Joure is een vrolijke combinatie van monumentaal en huiselijk: een knus hotelletje met de ontspannen sfeer en Bed & Breakfast service. Goed voor een bijzondere overnachting! Onze persoonlijke service...


Meer info

Pin Camping Maran

  Terkaple

Camping Maran Maran camping: Met ingang van 2012 bieden wij de mogelijkheid om bij ons met tent of caravan te overnachten. Ideaal voor de watersportliefhebber. Kamperen aan het water! ” Tent en boot ,...


Meer info

Pin Vakantiehuis Langweer Friesland

  Sint Nicolaasga

Vakantiehuis Langweer in Friesland Het comfort van een hotel... de privacy van een vakantiehuis! Kom wandelen, fietsen, varen, zwemmen of golfen!


Meer info

Pin Camping / Mobiele Kanoverhuur De Kievit

  Oudehaske

Sta-caravan en chalets: De sta-caravans en de chalets bevinden zich op een klein sta-caravan parkje genaamd ?de Kievit? in Oudehaske (tussen Heerenveen en Joure). Alle plaatsen op ?de Kievit? liggen direkt aan het water...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.