Rabo Sneekweek Slotconcert

  Datum: 13 augustus 2017       Vanaf 16:30 uur

Het RABO Sneekweek Slotconcert zal een soort ‘klein Prinsengrachtconcert’ worden in de Looxmagracht in Sneek.

Het concert is gratis toegankelijk en in de gracht is ruimte voor meer dan 100 sloepen met publiek, dat van het concert kan genieten. Langs de kades van de Looxmagracht en de Prins Hendrikkade is daarbij ruimte voor nog eens honderden muziekliefhebbers.

Dit openluchtconcert wordt mede mogelijk gemaakt door oa. Rabobank Sneek, Sneek Promotion, Gemeente SWF, Prins Bernhardcultuurfonds, Stichting ouderensteun en de Lions Waterstad Sneek. 

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8603 AA
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Rabo Sneekweek Slotconcert

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.