Reuzedei (themadag rondom duurzaamheid)

  Datum: 27 mei 2017       Vanaf 11:00 uur

De Reuzedei (sinds 2010) is een jaarlijks evenement in Akkrum met als thema duurzaamheid waar ruim 7000 bezoekers op af komen.

Hier komen bedrijven, organisaties, stichtingen, scholen én bezoekers samen die alles weten of willen weten over duurzaam wonen, werken en leven. Elk thema komt aan bod: energie, groen rijden, elektrisch varen, eerlijk voedsel, hergebruik en bewust leven. Ook worden er lezingen gegeven door een ‘duurzame reus’. Een dag vol innovatie en gezelligheid, lekker eten en muziek aan het water in het gezellige watersportdorp Akkrum.
Jaarlijks wordt er ook gestreden om de felbegeerde titel van het Eneco Zonnebootrace NK. Diverse teams in 5 verschillende klassen nemen deel. En de eerste race van de Young Solar wordt gevaren. Dus veel actie en spektakel op het water!

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.