Rondvaart vanuit Lemmer met de MS Waterpoort

  Start datum: 9 juli 2017 - Eind datum: 27 augustus 2017       Vanaf 14:00 uur

Wanneer je in Lemmer bent, moet je natuurlijk wel even het water op! De zondagrondvaart van twee uren is dan een prima optie! Op de comfortabele 'MS Waterpoort' van rondvaartbedrijf Van Dijk geniet iedereen van een twee uur durende tocht over de Friese Meren. Er blijft voldoende tijd over voor een terrasje, slenteren langs de waterkant of nog meer te genieten van wat De Friese Meren-Gaasterland heeft te bieden.

Prijs rondvaart: € 11,00 p.p.; kinderen t/m 12 jaar € 6,00 Kaartverkoop o.a. bij VVV Lemmer, Nieuwburen 1, 0514-534550 / VVV Joure, Midstraat 99, 0513-416030 of via website van rondvaartbedrijf Van Dijk.
De MS Waterpoort, met een beneden – en bovensalon, grote ramen en een schuifdak, is daarbij geheel rolstoeltoegankelijk. Bij mooi weer wordt het schuifdak open gezet en ook op het achterdek is er plaats voor de mensen die liever ‘buiten’ zitten. Met de goede en verzorgde catering kan iedereen dus optimaal genieten van een mooie vaartocht door De Friese Meren-Gaasterland.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Rondvaart vanuit Lemmer met de MS Waterpoort

Pin B&B Gaasterlandhoeve

  Wijckel

B&B Gaasterlandhoeve in Wijckel is een comfortabele Bed & Breakfast met 2 kamers. De kamers zijn vernoemd naar een van de plaatsen in de streek van onze hoeve; dorpjes en steden die een bezoek...


Meer info

Pin Sporthotel Iselmar

  Lemmer

Net buiten het centrum van Lemmer, gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer vind u hotel Iselmar. Een veelzijdige uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf.


Meer info

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Pin Watersportcentrum Tacozijl

  Lemmer

Watersportcentrum Tacozijl: 365 dagen per jaar volop genieten,jachtverhuur, luxe vakantiehuizen en een schitterende familiecamping aan de Friese Meren


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.