Rondvaarten met de praam Simmermoarn

  Datum: 24 maart 2017       Vanaf 07:05 uur

De praam Simmermoarn maakt een prachtige vaartocht vanuit Stavoren naar de Friese meren. De schipper vertelt over de cultuur, het gebied en de mensen die er wonen.

De praam Simmermoarn maakt een prachtige vaartocht vanuit Stavoren naar de Friese meren. De schipper vertelt over de cultuur, het gebied en de mensen die er wonen. De handharmonica gaat altijd mee. Dit is een unieke manier om de wateren in Zuidwest Fryslân te verkennen. De praam is rolstoelvriendelijk en bij stoer weer overkapt.

 


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Rondvaarten met de praam Simmermoarn

Pin Camping Hindeloopen

  Hindeloopen

U heeft de mooiste camping van Friesland gevonden! Aan het IJsselmeer en nabij het historische stadje Hindeloopen is het heerlijk vakantie vieren.


Meer info

Pin De Weyde Blick

  Warns

Centraal in het Nationaal Landschap Zuid West Friesland ligt De Weyde Blick. Een rustige, sfeervolle logeerplek in het dorpje Warns met veel groen en een wijds uitzicht over het glooiende landschap rondom. De Weyde...


Meer info

Pin Hotel de Stadsboerderij & Eetcafé De Brabander

  Hindeloopen

Een gezellig eetcafé midden in Hindeloopen, www.hcrdebrabander.nl. Overnachten? www.destadsboerderij.nl Skûtsjesilen? www.skutsjearrangementen.nl


Meer info

Pin Camping ’t Séleantsje***

  Molkwerum

Tussen de pittoreske Elfstedenstadjes Stavoren en Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer het karakteristieke oude vissersdorpje Molkwerum, of Molkwar zoals ze dat in het Fries zeggen!Net buiten het dorp ligt direct aan het IJsselmeer Camping...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.