Samenloop voor Hoop Leeuwarden

  Start datum: 17 juni 2017 - Eind datum: 18 juni 2017       Vanaf 15:00 uur

Een 24-uurs durend wandelevenement waarbij deelnemers een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette op 17 juni 2017 staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van SamenLoop voor Hoop een evenement dat niet mand ongemoeid laat. Vorm een team van 10-20 personen met je familie, buren, vrienden of collega’s. Elk teamlid zamelt voorafgaand aan de SamenLoop voor Hoop zo veel mogelijk geld in om kankeronderzoek te steunen.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Samenloop voor Hoop Leeuwarden

Pin Collage Charter Elisabeth

  Leeuwarden

Collage Charter Motorschip Elisabeth is een zogenaamde ?luxe motor?. Deze schepen werden ?luxe motor? genoemd omdat de accomodatie voor de schipper en zijn vrouw voor die tijd nogal ruim en dus luxe was. Het...


Meer info

Pin B&B De Lyndenhof

  Leeuwarden

Verblijven in het historische adellijke stadshuis gastenverblijf ‘de Lyndenhof’ in hartje Leeuwarden Het gastenverblijf de Lyndenhof is ingericht voor langdurig verblijf. Aangenaam werken en prettig rusten midden in de binnenstad van Leeuwarden. Draadloos internet...


Meer info

Pin Oranje Hotel Leeuwarden- Hampshire Eden

  Leeuwarden

Het Oranje Hotel – Hampshire Eden is hét stadshotel van Leeuwarden.


Meer info

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.