Schiledrijen met een gedichtje

  Start datum: 3 maart 2017 - Eind datum: 6 april 2017       Vanaf 04:00 uur

jannie Hoekstra exposeert schilderijen met een gedichtje in de bibliotheek van Balk

Schilderijen met een gedichtje in de bibliotheek van Balk.

De Stichting Kunstkring Gaasterland organiseert vanaf 3 maart een expositie van Jannie Hoekstra-Haringa in de bibliotheek van Balk.
Jannie Hoekstra uit Woudsend maakt vanuit haar gevoel veelal kleurrijke surrealistische en realistische schilderijen. Soms vanuit een vooraf vaststaand idee, maar soms ontstaat er ook spontaan een beeld. “Ik heb veel fantasie dus er ontstaat van alles op het doek”, zegt ze. Vaak zijn gebeurtenissen in haar omgeving een aanleiding om een schilderij te maken. Ook haar dierenliefde komt vaak tot uiting in een schilderij, maar ze geeft er dan wel haar eigen draai aan en laat haar fantasie de vrije loop.
Bijzonder is, dat Jannie Hoekstra bij ieder schilderij een klein gedichtje heeft waarbij tot uiting komt wat haar gevoelens zijn bij het schilderij.
De expositie is te zien tot 7 april tijdens de openingstijden van de bibliotheek ; dinsdag en vrijdag van 14.00-20.00 uur en woensdag en donderdag

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.