Sinterklaasintocht Sneek

  Datum: 18 november 2017       Vanaf 14:00 uur

Sinterklaas maakt zijn feestelijke intocht bij de Waterpoort in de Kolk van Sneek.

Sint en zijn pietengevolg komen met de boot in de Kolk aan bij de Waterpoort Sneek, waarbij hij verwelkomd wordt door Burgemeester Apotheker. Hierna maakt hij een tocht door het centrum met al zijn pieten, vergezeld door muziekkorpsen en fanfares.

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 EM
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Sinterklaasintocht Sneek

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.