Skoft&Skiep speelt work work work work work

  Start datum: 10 maart 2017 - Eind datum: 26 maart 2017       Vanaf 20:00 uur

Een voorstelling over de impact van werk op je leven, waarin Leeuwarders van alle leeftijden meespelen.

Het jonge Noordelijke Theatercollectief Skoft&Skiep duikt in de wondere wereld van werk en maakt een beeldende voorstelling over de impact van werk op ieders leven. Leeuwarders van alle leeftijden, met en zonder werk, spelen mee.

Werk bepaalt onze identiteit. Met die constatering trok het jonge theatergezelschap Skoft&Skiep de Leeuwarder wijk Heechterp-Schieringen in, die de reputatie heeft de armste wijk van Nederland te zijn. Een nieuwe kijk op arbeid en zingeving vormt de basis voor de voorstelling over werk en geeft een stem aan de inwoners van Leeuwarden.

De voorstelling heeft de vorm van een radio-uitzending en wordt gepresenteerd door Liza, die ieder weekend online radio maakt vanuit Heechterp-Schieringen. Kleurrijke gasten komen langs in de uitzending, waaronder zwangere vrouwen, kinderen, jongeren, een seniorenkoor en andere Leeuwarders met en zonder werk.

Work work work work work is een Satellyt; Tryater steunt Skoft & Skiep met expertise en materiaal.


« Bekijk alle evenementen

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.