Skûtsje kuier

  Datum: 23 april 2017       Vanaf 13:00 uur

Op zondag 23 april organiseren we een skûtsje kuier: Een leuke wandeltocht rond de Langweerder wielen. De tocht is 12 kilometer en tijdens het wandele

Het weekend van 22 en 23 april staat Langweer in het teken van de opening van het watersportseizoen. Het hele weekend zijn er wedstrijden op de Langweerder wielen. Hier doen ca. 44 skutsjes aan mee.

Op zondag 23 april organiseren we een skûtsje kuier: Een leuke wandeltocht rond de Langweerder wielen. De tocht is 12 kilometer en tijdens het wandelen bent u toeschouwer van de skûtsjes die hun wedstrijd varen. Dat wil je toch een keer mee maken?

De skûtsje kuier start van 13.00 – 13.30. De start vindt plaats bij het Café “De drie zwaantjes” in Langweer. De afstand van de wandeltocht is 12 KM. Inschrijfkosten zijn € 7,50. Inschrijven kan tot donderdag 20 April via inschrijven.nl

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.