Sneekweek Rubberboot Race

  Datum: 12 augustus 2017       Vanaf 13:00 uur

Rubberboot race door de grachten van Sneek

Rubberboot race door de grachten van Sneek in 2 leeftijdscategorieën. Al peddelend in je rubberboot door de grachten van Sneek strijden voor leuke Sneekweekprijzen en natuurlijk de eer!

13:30 uur Start rubberboot Kidsrace

14.30 uur Prijsuitreiking 

15:00 uur Start rubberbootrace

16:00 uur Prijsuitreiking rubberbootrace bij Café ’t Plein

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  8601 XX
     Sneek

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Sneekweek Rubberboot Race

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.