Sportstad spinningmarathon

  Datum: 25 maart 2017       Vanaf 12:41 uur

HeartBeat24 zet zich in voor de Hartstichting! Een hartveroverende match tussen een spinningmarathon en het goede doel. Op 27 en 28 september 2014 (van 10.00 uur tot 10.00 uur) organiseert Stichting El Mundo uit Heerenveen een 24-uurs spinningmarathon waar deelnemers op 400 spinningfietsen hun uiterste sportieve best doen om een geweldig bedrag op te halen voor het werk van de Hartstichting. Een hartveroverende match tussen een spinningmarathon, met de toepasselijke naam HeartBeat24en het goede doel, de Hartstichting.

HeartBeat24 zet zich in voor de Hartstichting!

Een hartveroverende match tussen een spinningmarathon en het goede doel.

Op 27 en 28 september 2014 (van 10.00 uur tot 10.00 uur) organiseert Stichting El Mundo uit Heerenveen een 24-uurs spinningmarathon waar deelnemers op 400 spinningfietsen hun uiterste sportieve best doen om een geweldig bedrag op te halen voor het werk van de Hartstichting. Een hartveroverende match tussen een spinningmarathon, met de toepasselijke naam HeartBeat24en het goede doel, de Hartstichting.

Hart- en Vaatzieken (HVZ) zijn een enorm probleem in de Nederlandse samenleving. Het kan iedereen treffen, zowel jong als oud, het heeft enorm veel impact op het welbevinden van mensen, het invalideert en het veroorzaakt een hoog ziekteverzuim. In onze omgeving kennen we allemaal wel iemand die hier mee te maken heeft. De cijfers zijn hoog en de maatschappelijke kosten zijn enorm!

Sport is één van de belangrijkste ‘bestrijdingsmiddelen’, een goede manier om deze onacceptabele hoge cijfers naar beneden te krijgen.

De Hartstichting is (gelukkig) onafhankelijk van de farmaceutische industrie en de overheid en kan daarom haar eigen onafhankelijke keuzes maken. Dit betekent wel dat zij afhankelijk is van giften en particuliere acties, zoals HeartBeat24.

Vanzelfsprekend is HeartBeat24 niet mogelijk zonder de bijdrage van deelnemers en sponsors. Zij maken HeartBeat24 mede mogelijk. Doe mee op 27 en/of 28 september en steun daarmee de strijd tegen hart- en vaatziekten. Kijk voor meer informatie en de inschrijvingsprocedure op: www.heartbeat24.nl

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie


  •  Abe Lenstra boulevard 1
     8448 JA
     Heerenveen

  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Sportstad spinningmarathon

Pin Bedandbreakfast ‘HETHUIS’

  Oranjewoud

In het prachtige Oranjewoud, op een steenworp afstand van de mooie ?buitenplaatsen? is in het atelier van Marja Lamberts een Bed & Breakfast gevestigd. De kamer is mooi ingericht en bevat de huisbibliotheek, televisie...


Meer info

Pin Hajé hotel Heerenveen

  Heerenveen

Ontdek Friesland Onze hotels in het hart van Friesland zijn het ideale startpunt om de mooie provincie Friesland te ontdekken.


Meer info

Pin Veensluis 20 Bed & Breakfast

  Heerenveen

Ontdek vanuit Bed & Breakfast Veensluis 20 de veelzijdigheid van het Friese Land. Onze B&B is gevestigd in een monumentaal pand in art/deco stijl, landelijk gelegen aan de rand van Heerenveen. Het centrum van...


Meer info

Pin Minicamping ‘De Vasthi-hoeve’

  Gersloot

De Vasthi-hoeve (nabij LF3) is uitermate geschikt voor wie de rust van de natuur zoekt en is landelijk gelegen tussen natuurgebieden “de Deelen” en “het Oranjewoud”. Vanaf de Vasthi-hoeve zijn verrassend veelzijdige activiteiten te...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.