STOOMLAB in het Woudagemaal Lemmer

  Datum: 17 april 2017       Vanaf 13:00 uur

Op Tweede Paasdag organiseren het Woudagemaal en het Stoommachinemuseum opnieuw het STOOMLAB! Altijd al eens zelf een stoommachientje willen bedienen? Kom dan op 17 april vanaf 13:00 uur naar het Ir. D.F. Woudagemaal en bezoekerscentrum in Lemmer.

Op Tweede Paasdag organiseren het Woudagemaal en het Stoommachinemuseum opnieuw het STOOMLAB! Altijd al eens zelf een stoommachientje willen bedienen? Kom dan op 28 maart vanaf 13:00 uur naar het Ir. D.F. Woudagemaal en bezoekerscentrum in Lemmer.

De middag van Tweede Paasdag staat helemaal in het teken van stoom! Van stoomlocomobiles tot miniatuur stoommachientjes, je vindt ze in Lemmer. De hele middag worden een demonstraties gehouden door o.a. het merk Wilesco (zelf te bouwen miniatuur stoommachines) en verschillende hobbybouwers met hun mooiste zelf gebouwde machines. Zo kun je van dichtbij zien hoe deze machines werken en worden aangedreven door stoom, net als het Woudagemaal! Vanaf 13:00 uur wordt een spannende en leerzame activiteit georganiseerd voor kinderen vanaf 6 jaar: het STOOMLAB.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van STOOMLAB in het Woudagemaal Lemmer

Pin Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen

  Bantega

Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie Het Vijfde Seizoen


Meer info

Pin Sporthotel Iselmar

  Lemmer

Net buiten het centrum van Lemmer, gelegen tussen de Friese meren en het IJsselmeer vind u hotel Iselmar. Een veelzijdige uitvalsbasis voor een kort of langer verblijf.


Meer info

Pin De Stjelp Pleats

  Lemmer

De Stelp Pleats is een karakteristieke stelpboerderij, gebouwd in 1913. er zijn 5 ruime en sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer(douche, wastafel en toilet). u heeft als gast een eigen ingang via de oude staldeur....


Meer info

Pin De stjelp pleats

  Lemmer

De Stjelp Pleats is een karakteristieke stelpboerderij, gebouwd in 1913. Er zijn 5 ruime en sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer( inloopdouche, wastafel, toilet en fohn),.. 2 kamers op de begaande grond en drie op...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.