The Dutch Dont Dance Division

  Datum: 19 april 2017       Vanaf 20:15 uur

Met onder andere ‘blues’ als inspiratie, maakten Stuart en Sprong de voorstelling Ballet Blue(s). De DJDD brengt zowel klassiek ballet als moderne dans . Entree: € 23,00

De voorstelling zit vol met verrassingen en is het uitermate geschikt voor een breed publiek. Het eerste deel van de voorstelling is een reprise van de choreografie van Thom Stuart, genaamd ‘Blauw Bloed’, dat in 2002 in première ging. Hierin krijgt de Haagsche adellijke familie van Wassenaer hoog bezoek. Langzaam pellen de dansers hun barokke kostuums af en verandert de strakke barokdans in sensuele dans van de 21ste eeuw. “Blauw Bloed is een lust voor het oog en oor. Humor en een vleugje magie laten je drie kwartier niet los” (Rotterdams Dagblad, 2002).
Na de pauze neemt DeDJDD u mee naar alle mogelijke blauwe kleurschakeringen. Alleen al de muziek van o.a. Nina Simone, Tchaikovsky, Michael Bublé, Vivaldi, Michael Jackson en Hollandse blues van Cuby and the Blizzards, laat zien dat het niet een gewone avond gaat worden. Maar als u ons kent, dan wist u dat al!


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van The Dutch Dont Dance Division

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin Stadslogement Westersingel

  Sneek

Ons prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Sneek! Gelegen aan de stadsgracht welke deel uitmaakt van de Elfstedenroute, vlakbij de bekende Waterpoort en op loopafstand van het historische en gezellige stadscentrum.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.