Theaterwandeling met stadhouder ‘Us Heit’

  Datum: 23 maart 2017       Vanaf 17:21 uur

Laat je door Hofstad Leeuwarden leiden met Stadhouder Willem Lodewijk als gids en ontdek Hofstad Leeuwarden met deze grappige en leerzame wandeling!

Stadhouder Willem Lodewijk leidt u rond door Hofstad Leeuwarden: Hij is blij verrast u te zien, want hij meent dat u familie bent. Tijdens deze vermeende familie-reünie, kijkt men hoe alles er bij staat. Het publiek wandelt o.a. naar de stads-paleizen, het familie-graf, de Prinsentuin, de stallen, kerken en noem maar op.

Deze wandeling is ongekend grappig en leerzaam. En voor oplettende wandelaars, vallen er leuke prijzen te winnen. Een wandelende voorstelling met de stad als decor. Geschikt voor jong en oud. En perfect om Leeuwarden op een originele manier te leren kennen. Indien de totale groep groter is dan 15 personen, wandelt ook Anna van Oranje mee. De vrouw van Us Heit.

Groepen vanaf 8 personen kunnen de wandeling exclusief boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan op alle dagen van de week mogelijk.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Theaterwandeling met stadhouder ‘Us Heit’

Pin Bed en Breakfast Bij de Waagsbrug

  Leeuwarden

Of je nu een paar dagen vakantie viert in Leeuwarden, een zakelijke afspraak hebt in of rond Friesland, of gewoon op onderzoek wilt in een voor jou nog onbekende omgeving, Bed & Breakfast Bij...


Meer info

Pin Bed and Breakfast De Ferver

  Leeuwarden

Aan de rand van de binnenstad op 5 minuten lopen van het centrum van Leeuwarden is onze Bed en Breakfast De Ferver. Wij bieden je een kamer met een eigen voordeur en een eigen...


Meer info

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Pin Bed and Breakfast Kia Ora

  Leeuwarden

Bed & breakfast in het hart en meest historische deel van Leeuwarden. Met ruime en luxe kamers (4) incl. eigen badkamer en toilet in centrum van Leeuwarden. Kamerprijs vanaf ? 57,50. per nacht De...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.