Topzondag met koffiegeur

  Datum: 9 april 2017       Vanaf 11:30 uur

Vijf pianisten brengen een gevarieerd programma in alle stijlen van de muziek.

Vijf pianisten brengen een gevarieerd programma in alle stijlen van de muziek. Klassiek, met werken van Schubert, Chopin. Milhaud en Pop/ Jazz met eigen werk van de uitvoerders.
De vleugel als de koningin van de instrumenten. Zeer veelzijdig en altijd boeiend. Virtuoos solospel, een compositie voor 2 piano’s en improvisaties.
De vijf uitvoerenden zijn allemaal verbonden als docent aan het CKS. Naast de lespraktijk zijn ze veelvuldig te horen in diverse samenspel combinaties: kamermuziek, bands, begeleiding van artiesten.

Entree €10,-


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Topzondag met koffiegeur

Pin Krekt Sailing

  Sneek

Krekt Sailing, Volledig verzorgde (groeps – individuele) vakanties voor volwassenen of gezin. Kom tot rust op het water en zeil met ons mee!


Meer info

Pin Stadslogement KingSize

  Sneek

Stadslogement KingSize in Sneek is voorzien van vijf luxe kamers met en zonder ontbijt. De luxe kingsize kamer (kamer 1) is op de begane grond van het stadslogement gesitueerd. De kamers op de eerste...


Meer info

Pin B&B ’t Brekkenhûs

  Sneek

Bed and Breakfast ??T BREKKENHÛS? in Sneek In mijn kleinschalige particuliere accommodatie in Sneek, één van de Friese elfsteden, kunt U op basis van ?Bed and Breakfast? ofwel in het Fries ?Bêd & Brochje?...


Meer info

Pin Bed & Breakfast Volonté

  Ysbrechtum

Onze woning Le Revé ligt aan de rand van het dorp Ysbrechtum, gelegen op 2 kilometer van de stad Sneek, één van de friese elfsteden. Achter de woning is onze Bed & Breakfast Volonté...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.