Vlootdag

  Datum: 8 april 2017       Vanaf 11:00 uur

De feestelijke start van het zeilseizoen van de bruine vloot en bij uitstek een ontzettend gezellig familie evenement.

Zaterdag 8 april 2017 krijg je een indruk van de activiteiten op het Wad, kun je genieten van live muziek, heerlijk en ambachtelijk eten, de sfeervolle markt, Shantykoren, oude ambachten en kunst bezichtigen, mee met boottripje, kunnen kids zich creatief vermaken en wat al niet meer!

Aan beide kanten van de haven liggen de klippers, schoeners en tjalken klaar om u aan boord te nemen. Er is de mogelijkheid om de schepen te bezichtigen, te genieten van de sfeer op het speciaal voor deze dag ingerichte ‘Vlootdag terras’ en als klap op de vuurpijl kunt u een stukje meevaren met een van de schepen op het Wad klik hier voor meer info.

De Vlootdag markt wordt van 11.00 -17.00 uur gehouden en is te vinden langs/rondom de Zuiderhaven (zeezijde) in Harlingen. Hier zult u o.a. allerlei watersport- en scheepsgerelateerde artikelen zowel nieuw als tweedehands aantreffen.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.