Volop activiteiten in de kerstvakantie in Aqua Zoo Friesland

  Datum: 26 maart 2017       Vanaf 07:26 uur

Tijdens de kerstvakantie zijn er volop activiteiten in Aqua Zoo Friesland! Van 20 december 2014 tot en met 4 januari 2015 worden allerlei activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen voor het laatst deelnemen aan de speurtocht ‘Zoetekauwen en Lekkerbekken’, een kijkje nemen bij de Beestenboelkar en de dagelijkse Zoo Times bij verschillende dieren bijwonen. Ook kunnen kinderen zich dagelijks laten schminken als hun lievelingsdier en een spannend avontuur in de poppenkast meebeleven.

De speurtocht ‘Zoetekauwen en Lekkerbekken’ gaat over lekkere en gekke hapjes in de dierentuin. Door mee te doen aan deze speurtocht kom je erachter wat het lievelingseten van de zeeberen is en of apen alleen maar banaan eten. Is een avocado gezond voor ara’s en wat voor bijzondere brokken eten flamingo’s? Op de speurtochtborden vind je ook de wedstrijdletters en daarmee kun je het wedstrijdwoord maken. Lever de oplossing in bij de entree en maak kans op een mooie prijs! Speurtochtformulieren kosten € 1,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa. Zoetekauwen en Lekkerbekken staat tot en met 4 januari 2015 in het park.

Bij dieren als de Zuid-Amerikaanse zeeberen, pinguïns en ringstaartmaki’s vinden dagelijks Zoo Times plaats. De dierverzorger vertelt allerlei bijzondere wetenswaardigheden over de dieren en vaak krijgen de dieren ook een lekker hapje. Natuurlijk is er alle tijd om je vragen te stellen.

Ook bij de educatieve kar Beestenboel kom je meer te weten of de (eigen)aardigheden van de dieren. Waar je in het dierenpark de dieren niet mag aanraken kun je bij Beestenboel voelen hoe zacht de vacht van een kameel is, ruiken hoe lekker (of vies) dwergapen ruiken, horen hoeveel geluid een oehoe maakt tijdens het vliegen en zien of een schildpad uit zijn schild kan kruipen of niet. Beestenboel staat op 23, 28 en 30 december en 4 januari in Aqua Zoo Friesland van 13:30 tot 16:00 uur.
________________________________________

Openingstijden: oktober t/m april 10.00-17.00, mei t/m september 9.30-18.00

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Volop activiteiten in de kerstvakantie in Aqua Zoo Friesland

Pin Camping De Kleine Wielen

  Leeuwarden

Camping De Kleine Wielen ligt ca. 5 kilometer oostelijk van Leeuwarden. U kunt ons vinden midden het natuurgebied “De Groene Ster”


Meer info

Pin Van der Valk Hotel Hardegarijp

  Hardegarijp

Hotel Hardegarijp Leeuwarden is mede door de centrale ligging in het noorden van Nederland een ideale locatie voor iedere vergadering, personeelsfeest of iedere andere bijeenkomst. De zalen zijn zowel los, als in combinatie met...


Meer info

Pin Camping De Kleine Wielen

  Leeuwarden

Een fraai gelegen camping in een natuurgebied slechts 5 km. verwijderd van Leeuwarden


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.