Voorjaarsshow MotorbootSneek.nl

  Start datum: 7 april 2017 - Eind datum: 9 april 2017       Vanaf 10:00 uur

Tien deelnemende motorjachtbedrijven presenteren de nieuwste ontwikkelingen en trends tijdens de Voorjaarsshow van MotorbootSneek.nl.

Tussen 11.00u tot 17.00u bent u van harte welkom om het ruime aanbod aan nieuwe en gebruikte motorjachten te bezichtigen.

Vier deze jubileumactie met MotorbootSneek mee en maak kans op een diner voor twee! Bezoek onze website en laat via de actiebutton uw naam en emailadres achter. Tevens ontvangt u dan het digitale programmaboekje met de ideale navigatieroute


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Voorjaarsshow MotorbootSneek.nl

Pin Recreatiecentrum Sneek

  Sneek

Rectratiecentrum Sneek, direct gelegen aan open water, voor de huur van een Appartement, (Kampeer-)Sloep, electroboot, zeilboot en ligpplaats.


Meer info

Pin Amicitia Hotel Sneek

  Sneek

Het Amicitia Hotel, een prachtig familiehotel in Sneek, gelegen dichtbij de A7 en toch op loopafstand van het centrum. Ons hotel heeft 35 comfortabele kamers,allen voorzien van alle gemakken. In het gehele hotel heeft...


Meer info

Pin RCN De Potten – Kamperen, Bungalows en Villa’s

  Offingawier

Op RCN de Potten beleeft u de ultieme watersportvakantie. Zeilen, surfen, waterskiën, kanoën, waterfietsen, vissen? u kunt het allemaal direct vanaf ons vakantiepark. En zelfs direct vanaf uw eigen plek, als u een kampeerplaats,...


Meer info

Pin Zeilschool de Friese Meren

  Sneek

Zeilschool de Friese Meren


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.