Wadlopen naar Ameland voor Singles

  Start datum: 9 juni 2017 - Eind datum: 12 juni 2017       Vanaf 14:00 uur

Na de wadlooptocht op vrijdag verblijf je met een groep singles een lang weekend in een wellnessboerderij. Zelfs een kok gaat mee om je te verwennen!

We vertrekken om 14:00 uur vanaf de veerhaven van Holwerd in Friesland voor een stevige tocht van 10 kilometer naar Ameland. We komen op Ameland aan ter hoogte van het Oerd. Daar steken we het eiland over naar het Noordzeestrand. In de zee kan je je schoonspoelen en droge kleren aantrekken. Dan is het nog 7 km lopen naar onze accommodatie in Buren. Je kunt ook de trekker nemen over het strand.

Bij onze wellnessboerderij Kleinvaarwater staat inmiddels je bagage die je op de veerhaven van Holwerd hebt afgegeven. Het huis is minder dan een kilometer van het strand en niet ver van het centrum van Buren. We hebben in ons huis een eigen zonnebank, sauna en binnenzwembad.

Op zaterdag gaan we op de tandem het eiland verkennen. Zondag hebben we alle tijd voor een strandwandeling over het brede Noordzeestrand, een duik in de zee, lekker genieten van onze wellnessboerderijen, etc..

Meer informatie vind je op de website

Pagina delen:  


« Bekijk alle evenementen

Meer informatieOntvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.