Zomervakantie activiteit tijdens Goddelijk Groen

  Datum: 25 maart 2017       Vanaf 16:31 uur

De tentoonstelling Goddelijk Groen, Alde Fryske Tsjerken één met het Friese landschap in het Natuurmuseum Fryslân is nog tot en met 30 augustus te zien. in de laatste weken zijn er een aantal leuke activiteiten waaraan je deel kunt nemen!

In de laatste week van de schoolvakantie, 10 tot en met 14 augustus, is er weer de jaarlijkse zomeractiviteit. Bijna iedereen is weer terug van vakantie, de scholen zijn nog niet begonnen: een mooie gelegenheid om even iets natuurleuks te ondernemen. In het Natuurmuseum is er elke dag een andere activiteit rond Goddelijk Groen te doen. De activiteiten vinden doorlopend plaats tussen 10.30 en 16.30 uur. Kosten zijn €1,- per kind per activiteit.

Het programma ziet er als volgt uit: maandag 10 augustus glas in lood maken met behulp van een glasplaatje en glasverf, dinsdag 11 augustus papier marmeren, woensdag 12 augustus een windwijzer haan maken, donderdag 13 augustus een kerkklok maken van een bloempot en vrijdag 14 augustus braakballen pluizen.


« Bekijk alle evenementen

Meer informatie  Overnachten in de buurt van dit evenement?


Bekijk hotels, campings en bed-and-breakfasts in de buurt van Zomervakantie activiteit tijdens Goddelijk Groen

Pin Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

  Leeuwarden

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.


Meer info

Pin Bed and Breakfast De Ferver

  Leeuwarden

Aan de rand van de binnenstad op 5 minuten lopen van het centrum van Leeuwarden is onze Bed en Breakfast De Ferver. Wij bieden je een kamer met een eigen voordeur en een eigen...


Meer info

Pin Bed en Breakfast Bij de Waagsbrug

  Leeuwarden

Of je nu een paar dagen vakantie viert in Leeuwarden, een zakelijke afspraak hebt in of rond Friesland, of gewoon op onderzoek wilt in een voor jou nog onbekende omgeving, Bed & Breakfast Bij...


Meer info

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.