Fiets- en Wandelbeurs


Op zaterdag 20 en 21 februari werd Friesland gepromoot op de Fiets- en wandelbeurs in Utrecht. Tijdens de beurs waren er verschillende arrangementen te winnen die je ook tegen een aantrekkelijk tarief kunt boeken.

Kom jij fietsen en wandelen in Friesland?

Tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht kon je alles ontdekken over de mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de provincie Friesland. De deskundige standbemanning heeft informatie gegeven over de wandelknooppunten en fietsknooppunten in Friesland.

Ontdek het échte vakantiegevoel in Friesland – Beach Resort Makkum

Beach Resort is een prachtig vakantiepark aan het Friese IJsselmeerstrand met bungalows, luxe villa’s en appartementen. Bijna alle vakantiewoningen liggen direct aan het water en/of het strand. Beach Resort Makkum is een vakantieparadijs voor elke vakantieganger. De Friese kust en het binnenland beschikken over vele leuke stadjes zoals Sneek, Hindeloopen en Harlingen. Vanuit Makkum ben je zo voor een dag op de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling.

Beursaanbieding: 25% korting op diverse vakantiewoningen in 2016

Kijk voor alle informatie en voorwaarden op www.makkumbeach.nl/beurs of bel:  0515 – 23 22 85. Uw Actiecode is: BEURS

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.