Fietsen in Friesland

Ontdek alle fietsroutes en blijf overnachten!

Kom jij fietsen in Friesland?


Dat snappen we wel. Friesland is namelijk een prachtige provincie om te gaan fietsen. Fietsen kan op veel prachtige en diverse plaatsen en daarnaast kun je verschillende tochten gaan doen. Wat dacht je van de Elfstedentocht? De Fietselfstedentocht is daarnaast een jaarlijks terugkerend evenement waar maar liefst 15.000 deelnemers aan meedoen. Liever iets meer ontspannen fietsen? Plan dan de Elfstedenroute, van 235km, zelf in en fiets ‘m op je gemak.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Mogelijkheden voor fietsen in Friesland

Wil je fietsen, maar weet je nog niet precies waar je naartoe wilt? Er zijn veel mogelijkheden om te gaan fietsen. Ontdek allerlei bijzondere winkeltjes via de winkeltjesroute door het Friese platteland. Bezoek allerlei bijzondere winkeltjes en ateliers die je normaal gesproken niet had gevonden. Ook kun je deelnemers aan de 3 Provinciën Fiets 3 Daagse om optimaal te genieten. Via deze route ontdek je het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Je kunt ervoor kiezen om 25, 40 of 60 kilometer te fietsen. Ook is er in Wolvega een Fiets4daagse waarbij je kunt fietsen door de prachtige omgeving van Wolvega en omstreken. Kom jij fietsen in één van de prachtige regio’s? Ontdek alle mogelijkheden en bekijk waar je kunt overnachten.

Fietsen in Friesland is leuk voor iedereen!

Kom je als ouder stel, jong stel of gezin naar Friesland om te gaan fietsen? Er is voor ieder wat wils in de provincie! En onderweg kun je gemakkelijk overnachten op één van de prachtige campings of vakantieparken of in één van de uitstekende hotels of B&B’s. Wil je overnachten aan het water? Of liever overnachten midden in de natuur? Dit is geen enkel probleem, want er zijn volop mogelijkheden. Als je gaat fietsen in Friesland ontdek je de mooiste plekken van de provincie. De voordelen voor je op een rij:

  • Bijzondere arrangementen geschikt voor iedereen
  • Ontdek de provincie Friesland op een geheel andere manier
  • Ga een lang weekend of combineer het fietsen met varen
  • Geniet van de uitstekende overnachtingsmogelijkheden
  • Fietsen in Friesland is ontzettend leuk om te doen

Kom je fietsen in Friesland? Ontdek de verblijfsmogelijkheden in de provincie en boek een lang weekend! Je zult de tijd van je leven hebben.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.