Fietsverhuur

Ontdek de fietsverhuurbedrijven in Friesland

Ontdek de fietsverhuurbedrijven in Friesland


Kom je naar Friesland en ben je van plan te gaan fietsen in de provincie? Je kunt natuurlijk je eigen fiets meenemen, maar het is ook goed mogelijk om een fiets te huren in Friesland. Door de hele provincie zijn er verschillende fietsverhuurbedrijven en te vinden.

In de provincie Friesland vind je overal fietsverhuurbedrijven waar je een fiets kunt huren om een tocht door de provincie te maken. Wil je van een bepaald punt naar een ander punt fietsen en geen ronde maken? Op sommige locaties kun je een fiets huren en deze weer inleveren bij een verhuurbedrijf in je plaats van bestemming. Op de kaart vind je alle locaties waar je een fiets kunt huren.

Bekijk alle fietsverhuur

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.