Groepsaccommodatie in Friesland

Ontdek het volledige aanbod!

Groepsaccommodatie in Friesland


Je bent met een grote groep en zoekt een geschikt onderkomen? Friesland heeft veel groepsaccommodaties en er is altijd eentje die perfect aansluit op jouw wensen. Zoek je bijvoorbeeld een kampeerboerderij of wil je een 'gewoon' huis tot je beschikking? Je vindt het hier.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Je wilt met een grote groep op vakantie of een weekend weg en zoekt een geschikte groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Friesland is een populaire bestemming voor grote groepen en heeft dan ook een ruime keus in leuke accommodaties. Uitermate geschikt voor een familie- of vriendenweekend, of als je met een school of klas eropuit gaat.

Altijd een geschikte groepsaccommodatie in Friesland

Een heerlijk weekend weg in Friesland met vrienden en/of familie, wie wil dat nou niet? Een groepsaccommodatie is daarvoor een goede keuze. Zoals de naam al zegt, biedt een groepsaccommodatie ruimte aan (grote) groepen. In Friesland zijn er genoeg! Afhankelijk van de accommodatie slaap je met z’n allen op een slaapzaal of zijn er verschillende kamers beschikbaar. Groepsaccommodaties in Friesland zijn er voor groepen vanaf 8 personen.

Ontdek Friesland met collega’s

Ga je een paar dagen met je collega’s op pad? Ook voor personeelsuitjes zijn er geschikte groepsaccommodaties te vinden in Friesland. Vanuit de accommodatie is het mogelijk om deel te nemen aan veel groepsactiviteiten in de omgeving. Of dat nou bij het water is, in een bosrijke omgeving, op het platteland of een van de Waddeneilanden, in Friesland is er van alles mogelijk. Combineer bijvoorbeeld een weekend zeilen op de Waddenzee met een bezoek aan een (of meerdere) van de eilanden. Helemaal ideaal: sommige schepen zijn zelfs ingericht als groepsaccommodatie. Dat klinkt als een uitstekend personeelsuitje, vind je niet?

Grote Groepsaccommodaties in Friesland

In Friesland tref je vaak grotere groepsaccommodaties in de vorm van een kampeerboerderij. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden plaats aan groepen vanaf 15 tot wel meer dan 100 personen. De meeste van deze groepsaccommodaties zijn ingericht op groepen zoals schoolklassen en bieden veel ruimte voor sport & spel en liggen in de buurt van leuke dorpen en meren.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.