Hotel op Ameland

Een heerlijk hotel op prachtig Ameland?

Hotel op Ameland


Een onbezorgd verblijf op Ameland begint met een goede nachtrust. Boek een van de vele hotels op Ameland en ontdek dit prachtige eiland op je eigen manier.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Een hotel op Ameland. Ideaal voor een weekend of weekje weg! Want wat is nou lekkerder dan onbezorgd te overnachten en erop uit te trekken? Precies, helemaal niets! Slenter urenlang over het goudgele strand van Ameland, ga blo-karten of geniet van een drankje in het Nescafé. Het kan allemaal!

Voor uw wensen is een hotel op Ameland

Het hele jaar door gaan mensen naar Ameland. Jong en oud genieten hier in de zomer van de zee en komen er in de herfst om lekker uit te waaien. Wil je vooral in de watten worden gelegd na een lange wandeling of actieve dag? Dan zijn er legio hotels op Ameland die aan jouw wens voldoen. Hotel dichtbij, of aan, het strand of toch liever in een van de leuke dorpjes? Ameland heeft het allemaal voor jou.

Ontdek Ameland vanuit je hotel

Op Ameland is altijd iets te doen. Trek er bijvoorbeeld erop uit met de fiets! Sommige hotels op Ameland hebben speciale fietsarrangementen. Zo regel je alles in een keer en kun je werkelijk overal komen. Is het een dagje wat minder mooi weer? De meeste hotels op Ameland zijn zo ingericht dat je daar eigenlijk niets van merkt!

Boek uw hotel op Ameland op tijd

Ben je overtuigd en wil je graag een nachtje (of langer) slapen in een hotel op Ameland? Wacht dan niet te lang. Ameland is een erg populaire bestemming voor jong en oud uit zowel Nederland als Duitsland. Zeker in de zomervakantie zitten alle hotels op Ameland snel vol. Boek daarom ruim op tijd, dat wil zeggen van een paar weken tot een paar maanden van tevoren. Zo weet je zeker dat je de boot niet mist en heerlijk kunt genieten van je hotel op Ameland!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.