Zoek je een hotel in Friesland?

Ontdek het aanbod van hotels

Zoek je een hotel in Friesland?


Ga jij binnenkort naar Friesland of zoek je juist een prachtig hotel, maar weet je nog niet waar? Ontdek al het aanbod aan hotels via Friesland.nl. Je zult de tijd van je leven hebben in de prachtige provincie. Er is namelijk van alles te beleven, voor jong en oud. Hou je van watersport, musea of heerlijk eten? Je vindt het allemaal wanneer je overnacht in een hotel. Kom jij langs in onze prachtige provincie?

Bekijk het aanbod voor overnachten

Vanuit een hotel de provincie ontdekken!

In de provincie Friesland kun je de rijke historie ontdekken, maar tegelijkertijd genieten van prachtige en diverse natuur. Alleen al de Waddeneilanden zijn een spektakel op zich! Je kunt een hotel op de Waddeneilanden boeken, maar natuurlijk ook een dagje vanaf het vasteland naar de eilanden. Hou je meer van bosrijke gebieden? Ga dan vanuit je hotel naar de Friese Wouden, waar je kunt genieten van een authentiek gebied tussen vier Nationale Parken in. De boomkruinen zijn hier namelijk prachtig! Hou jij meer van watersport? Ook dan kun jij je geluk op. Er zijn mooie vaarroutes die allen dichtbij hotels te vinden zijn. Benieuwd waar alle schaatsers tijdens de Elfstedentochten langs zijn geschaatst? Ga vanuit het hotel de volledige (of delen van de) Elfstedenroute afleggen per fiets. De tocht is maar liefst 230 kilometer lang. Ontdek ook de Friese taal, de Friese sporten en de prachtige kunstroutes, allemaal dichtbij een hotel. Wil je overnachten aan het water of juist middenin de natuur? Er zijn veel hotels op bijzondere plekjes. Er is voor ieder wat wils voor een hotel. Ontdek het ruime aanbod.

De voordelen van een hotel

Wil je de provincie Friesland goed leren kennen? Kom dan meerdere dagen langs en overnacht in een hotel. Nog niet overtuigd?

  • Er is voor ieder wat wils in de provincie
  • Een grote verscheidenheid aan prachtige natuur
  • Leuke evenementen, het hele jaar door!
  • Hotels in Friesland worden uitstekend beoordeeld!

Kom jij langs om te genieten van alles wat de provincie Friesland jou te bieden heeft? De provincie is geschikt voor iedereen. Ontdek het aanbod aan hotels en plan meteen je verblijf.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.