Hotel Leeuwarden

Zoek en boek een hotel in mooi Leeuwarden!

Hotel Leeuwarden


Je zoekt een hotel in Leeuwarden? Ontdek wat Leeuwarden allemaal te bieden heeft en boek een comfortabel hotel in de Friese hoofdstad. Bijvoorbeeld overnachten in een oud postkantoor? Hier kan (bijna) alles.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Je zoekt een hotel in Leeuwarden. Dat is logisch, want Leeuwarden heeft je heel veel te bieden. Het is dan ook begrijpelijk dat je er nog een nacht, of meerdere nachten, wilt doorbrengen. Leeuwarden heeft op het gebied van hotels voor elk wat wils. Een viersterrenhotel met een rijke historie, of juist een modern hotel? Ontdek het in Leeuwarden.

Soorten hotels in Leeuwarden

Heb je al eens overnacht in een voormalige verblijfplaats van de koninklijke familie? Het Stadhouderlijk Hof is een prachtig hotel in Leeuwarden. Het werd gebouwd in 1565 en heeft dus een lange en rijke historie. Het bleef tot 1971 in handen van de koninklijke familie en is sinds 1996 een van de mooiste hotels van Leeuwarden, misschien wel van heel Nederland. Dat is natuurlijk niet het enige bijzondere hotel in Leeuwarden. Wat dacht je van Grand Hotel Post-Plaza? Dit voormalige postkantoor werd verbouwd tot bijzonder mooi hotel en congrescentrum en ging in 2009 open.

Zoek je voor een kleiner budget een viersterrenhotel? Denk dan eens aan het Stenden Hotel in Leeuwarden. Dit hotel wordt gerund door studenten van de Hogere Hotelschool van de Stenden Hogeschool. Een unieke ervaring!

Uiteraard vind je ook menig bed & breakfast en hotels van de grotere hotelketens in Leeuwarden. Zo zie je maar, voor elke wens en ieder budget is er een fijne slaapplek in Leeuwarden.

Alles binnen handbereik vanuit uw hotel

Leeuwarden is niet de allergrootste stad, maar er is genoeg te ontdekken! Hierdoor is vrijwel alles lopend, vanuit je hotel, te ontdekken. Ga eens naar het Fries Museum op het Zaailand, bekijk historische gebouwen zoals de Waag en de Oldehove of wandel door de Prinsentuin. Wil je alles bekijken in Leeuwarden? Plak er nog een nachtje aan vast en boek vandaag nog een hotel in Leeuwarden!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.