Hotel op Texel

Een heerlijk hotel op het prachtige Texel?

Hotel op Texel


Een onbezorgd verblijf op Texel begint met een goede nachtrust. Boek een van de vele hotels op Texel en ontdek dit prachtige eiland op je eigen manier.

Ontdek het aanbod voor overnachten

Je wilt een weekend of (mid)week naar Texel? Boek dan vandaag nog een hotel op Texel! Dit prachtige eiland heeft je zóveel te bieden, dat kunnen we nooit allemaal omschrijven. Of je nu gaat voor een prachtige strandwandeling, actief kitesurfen of blo-karten, een verblijf op Texel begint met een perfecte hotelkamer.

Voor jouw wensen is een hotel op Texel

Texel is het grootste van de Waddeneilanden en heeft dan ook, niet verrassend, de meeste hotels. Dat betekent dat er altijd een hotel is dat aan jouw wensen voldoet. Wil je rondfietsen op Texel? Kies dan voor een fietsarrangement bij je hotel. Wil je graag dichtbij het strand zijn om te surfen, kitesurfen of blo-karten? Kies dan een hotel op Texel dichtbij het strand. Wat je dus ook wilt gaan doen, een geschikte hotelkamer is zó gevonden.

Wist je dat:

  • Texel stadsrechten heeft?
  • Er ruim 140 kilometer aan fietspaden op Texel is?
  • Er 7 dorpen op Texel zijn?
  • Er 6 musea op Texel zijn?
  • Er meer dan 350 vogelsoorten op Texel voorkomen?

Waar vind je een hotel op Texel?

Weet je al waar op Texel je een hotelkamer wilt boeken? Zo niet, dan helpen wij je graag op weg. Als je graag een strandvakantie wil is een hotel in De Koog een van de betere opties. Dit is een van de oudste Texelse dorpjes waar je op het terras kan zitten, shoppen en heerlijk kunt eten. Zo loop je zo vanuit je hotel het strand op en via het terras weer terug. Maar ook in De Cocksdorp valt genoeg te beleven! Vanuit je hotel geniet je binnen een paar stappen van een adembenemend uitzicht over de Noordzee en een van de natuurgebieden. In het midden van Texel vind je Den Burg. Een prachtig dorp en tevens het grootste van Texel. Een hotel middenin dit mooie middeleeuwse Texelse dorp is dan ook zo gevonden.

Ontdek het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.