Hotel op Vlieland

Een heerlijk hotel op Vlieland!

Hotel op Vlieland


Vlieland is het kleinste Waddeneiland, maar dat betekent zéker niet dat er niets te ontdekken valt. Integendeel! Geniet van alles wat het eiland te bieden heeft en boek vandaag nog een hotel op Vlieland!

Ontdek het aanbod voor overnachten

Vlieland is, qua oppervlakte, het kleinste bewoonde eiland van Nederland. Maar dat betekent niet dat er niks te beleven valt. Vooral in het hoogseizoen is Vlieland voor velen een geliefde bestemming. Voor zowel mensen die er volledig tot hun rust willen komen als voor mensen die het avontuur opzoeken is het eiland een uitstekende keus. Boek vandaag dus nog een hotel op Vlieland!

Kom tot rust in een hotel op Vlieland

Vlieland is (zonder vergunning) niet toegankelijk voor auto’s en motoren. Een perfecte omgeving dus om te wandelen en fietsen. Vanuit je hotel op Vlieland loop of fiets je zo de duinen of bossen in. Of wat dacht je van het ca. 20 kilometer lange strand. Kortom, een geweldige ervaring en een must voor de natuurliefhebber.

Overdag actief, ’s nachts lekker slapen

Ga je voor actief? Trek erop uit en ontdek welke (extreme) sporten er te beleven zijn op Vlieland. Zo kun je een ochtend of middag gaan blo-karten maar ook (kite)surfen of raften in de branding! En wat dacht je van het muziekfestival Into The Great Wide Open? Het avontuur begint in ieder geval met een comfortabel hotel op Vlieland.

Wist je dat:

  • Vlieland tot 1942 bij Noord-Holland hoorde?
  • Vlieland vroeger aan Texel vast zat?
  • Vlieland een van de mooiste stranden van Nederland heeft?
  • Vlieland ruim 26 kilometer aan fietspaden heeft?
  • Vlieland ooit een tweede dorp heeft gehad?

Vlieland is geschikt voor iedereen

Je merkt het al, Vlieland is geschikt voor iedereen die er gewoon lekker op uit wil. Ga voor een actieve vakantie of kom tot rust. Laat de voorpret beginnen en boek vandaag alvast een hotel op Vlieland dat bij je wensen past!

Ontdek het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.