Een huisje in Friesland huren?

Ontdek het aanbod in Friesland

Een huisje in Friesland huren?


Zoek je een prachtige plek om te verblijven tijdens een lang weekend, een vakantie of een midweek? Kom dan naar de provincie Friesland. Overal in de provincie kun je een huisje huren waar je optimaal kunt genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft. Via Friesland.nl vind je een gemakkelijk overzicht van alle huisjes die je kunt huren. Ontdek het aanbod direct.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Een fantastische tijd in een huisje!

Ben jij al eens in de provincie Friesland geweest? Dan heb je daar vast veel goede herinneringen aan overgehouden. Ben je nog nooit in Friesland geweest? Dan is het hoog tijd om eens langs te komen. Huur een huisje en ontdek de provincie al wandelend, per fiets of natuurlijk per boot. De provincie Friesland is rijk aan wateren waar je heerlijk kunt varen. Een huisje huren tijdens één van de watersportevenementen? Er zijn ieder jaar veel evenementen waar de watersport centraal staat:

  • Ontdek de gezellige Sneekweek
  • Leef mee met de spannende races tijdens het IFKS Skutsjesilen
  • Ga naar Grou en bekijk de roeisloepenrace

Hou jij meer van bosrijke gebieden en wil je overnachten midden in de natuur?

  • Loop verschillende wandelroutes in de prachtige Friese Wouden
  • Ga naar de Waddeneilanden, een waar spektakel op zich!
  • Ontdek één van de vier bijzondere Nationale Parken die Friesland rijk is

Ga je een huisje huren? Het kan allemaal via Friesland.nl. Ontdek direct het ruime aanbod van huisjes in de provincie.

De mogelijkheden voor een huisje

Wil je een huisje in Friesland huren? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zoals huisjes op de vakantieparken. Ontdek bijvoorbeeld de vakantieparken direct aan het water, maar er zijn ook vakantieparken die zich midden in de natuur bevinden. Daarnaast is het mogelijk om in een hotel te overnachten of in een bed & breakfast. Liever bij een particulier iets huren? Ook dit is mogelijk. Ga heerlijk uit eten vanuit je huisje of ontdek de rijke historie van de provincie. Geniet van rust en ruimte vanuit jouw huisje.

Kom voor een heerlijk verblijf naar de provincie Friesland en boek direct uw huisje!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.