Abe Lenstra Stadion

Boek nu!

Even voorstellen

Wij van Beijk Catering sluiten ons volledig aan bij de kernwaarden van SC Heerenveen; betrouwbaarheid, saamhorigheid, gastvrij, ambiteus, innovatief en eigenzinnig.

Precies de gronden waarop sc Heerenveen & Beijk Catering al jarenlang vruchtbaar samenwerken. Ons prachtige Abe Lenstra Stadion leent zich uitstekend voor verschillende gelegenheden en dat blijft niet bij zakenlijke evenementen als congressen, meetings, netwerkborrels en personeelsfeesten alleen.
Het stadion leen zich ook perfect uit voor familiefeesten en bruiloften in voetbalsfeer. Wij organiseren hierdoor een scala aan verschillende evenementen. Mocht u toch nog net naar iets anders op zoek zijn? Geen probleem, neem contact met ons op, maatwerk is altijd mogelijk, passend in elk budget.

Ook kunnen wij met ons eigen evenementen artiestenbureau “to be in Touch Events” u nog meer van dienst zijn. Naast dat we eigen decors in huis hebben is het nu ook mogelijk om tegen de scherpste condities artiesten, bands, showblokken en speciale acts aan te bieden.
Als het nu gaat om een troubadour, een bekende artiest, een swingende liveband of een leuke spelshow “Ik hou van Holland” wij verzorgen het graag.
Daarnaast hebben we prachtige casinotafels die naast gezellige spanning ook zorgen voor het netwerken en socialiseren van de gasten.

Kom, kijk en geniet!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Abe Lenstra Stadion kunt vinden.

Pin Minicamping ‘De Frije Fries’

  Rotstergaast

Iets ten zuidwesten van Heerenveen ligt onze camping grenzend aan het prachtige natuurgebied ‘It Easterskar’ waar u heerlijk kunt wandelen. Vanaf de camping kunt genieten van een ruim uitzicht met een geweldige zonsondergang. De...


Meer info

Pin Minicamping de Turfhoeke

  Gorredijk

Minicamping de Turfhoeke in Gorredijk. Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland om ons heen.


Meer info

Pin B&B It Boekehaagje

  Mildam

Bijkomen op een comfortabele boxspring in Bêd & Brochje ?t Boekehaagje of liever eerst uw fiets repareren? Alles kan op deze voormalige boerderij middenin Mildam. Uw kamer met eigen douche en toilet staat klaar...


Meer info

Pin Bedandbreakfast ‘HETHUIS’

  Oranjewoud

In het prachtige Oranjewoud, op een steenworp afstand van de mooie ?buitenplaatsen? is in het atelier van Marja Lamberts een Bed & Breakfast gevestigd. De kamer is mooi ingericht en bevat de huisbibliotheek, televisie...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.